Balatoni Szállásportál

  • A Lágymányosi Horgászbolt Horgásztanyája - Agárd

    Cím: 2484 Agárd, Ősz u.40.E-mail: lagymanyosi@gmal.com
    Telefon: +36 20-508-4161

Foglalás itt: A Lágymányosi Horgászbolt Horgásztanyája

captcha

Az üdülő Agárd központi részén a vízparttól, csónak és vitorláskikötőktől és a vasút állomástól 150 m-re, a 70-es úton közlekedő buszok megállójától pedig 100 m-re helyezkedik el. Az agárdi termál és élményfürdő-központ 2km-es távolságban található.

Agárd Gárdony – A Lágymányosi Horgászbolt horgásztanyája
Agárd Gárdony – A Lágymányosi Horgászbolt horgásztanyája Agárd Gárdony – A Lágymányosi Horgászbolt horgásztanyája
Agárd Gárdony – A Lágymányosi Horgászbolt horgásztanyája

Az üdülőben lehetőség van a horgászathoz szükséges kellékek, élőcsalik, etetőanyagok, horgászengedély beszerzésére. Felnőttek számára csónakbérlési lehetőség is van.

Nyáron a közelben található Napsugár strand aktív kikapcsolódásra nyújt lehetőséget (lábtenisz, kosárlabda, strandkézilabda, strandröplabda, asztalitenisz, tollaslabda, vizibicikli) zárt területen biztosítja a táborozók számára a kellemes időtöltést. A strand fizetős, de heti bérletet, és csoportos kedvezményes diákbérletet lehet vásárolni.

A gyermekek igényeinek megfelelően nem rég felújított gyermek medence, és három játszótér jelent felejthetetlen örömet a kicsiknek és nagyoknak is. A barátságos környezetben, rendezett, tiszta, napfényes vagy árnyas gyepszőnyeg várja a vendégeket. A strandolok testi épségére szakképzet vízi-mentők, csomagjaikra járőröző rendőrök vigyáznak.

A fizetős strand mellet szabad strand is van, amely szintén alkalmas terület a strandolásra.

A horgásztanya közelében található szolgáltatások: az utcánkban 50m-re orvosi rendelő, mellette gyógyszertár, 100m-en belül közértek, pecsenye és lángos sütők, éttermek és fagyizó is található.


Nagyobb térképre váltás

Ajánld ismerőseidnek!