Balatoni Szállásportál

Foglalás itt: Aba Hotel és Turistaszálló

captcha

A zalai dombok völgyében, megyénk székhelyétől 7 km-re északra, a Sümegre vezető úton haladva, a főúttól 100 méterre, csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetben, családias légkörben várjuk Kedves Vendégeinket.

A zalaegerszegi Aqua city és Thermál fürdő, valamint a Gébárti tó közelsége vizeket kedvelő Kedves vendégeinknek jó lehetőséget biztosít arra, hogy fürdőzzenek, horgásszanak.

Zalaszentiván kitűnő kiindulási pont a Göcseji és Őrségi kirándulásokhoz, kerékpár túrákhoz, erdei barangoláshoz. Zalaegerszegen a Göcseji Falumúzeum és Olajipari Múzeum méltán híres gyűjteménye vonzza a látogatókat. A TV torony kilátóból pedig az egész dinamikusan fejlődő város és környéke látható, igazán pazar látvány.

Hotel:

Kellemes környezetben, a kényelmes kettő, három és négyágyas szobák mindegyike szines TV-vel, hideg-melegvizes mosdóval ellátott. Szobáink 3 szintű felszereltsége (hideg – melegvizes mosdó, mosdó – tusolókabin, WC – mosdó – tusoló) vendégeink eltérő igényeinek próbál megfelelni. A tetőtéri reggeliző-büfé egész nap vendégeink rendelkezésére áll.

A parkban a pihenésen kívűl sportolási lehetőséget is biztosítunk a szükséges felszerelésekkel együtt, kispályás foci, asztalitenisz, lengőteke, íjászat áll vendégeink rendelkezésére. A kertben tűzrakó helyek kerültek kialakításra, mely lehetőséget biztosít grill partik rendezésére. A környék megismeréséhez kerékpárok vehetők igénybe.

A gépkocsik elhelyezésére zárt parkoló áll rendelkezésre. Munkahelyen kívüli értekezletek, továbbképzések megtartására biztosítunk nyugodt helyszínt.

Baráti társaságoknak, diákoknak, sportegyesületeknek, közösségeknek kitűnő hely a közös programok megtartására.

Alacsony árainkból gyermekeknek és csoportoknak további kedvezményt biztosítunk.

Eurorest csekkel rendelkező vendégeink részére az alapfelszereltségű szobáinkat kínáljuk 4000 Ft/fő/éj áron. A magasabb felszereltségű szobák felárral vehetők igénybe.

Ha hotelünk elnyerte tetszését, és nálunk szeretne tölteni egy kis időt, akkor foglalja le szobáját a legkényelmesebben az Online szobafoglalási lehetőségünkkel.

Szobáinkat az érkezés napján 14.00 órától tudjuk biztosítani Kedves Vendégeink számára, a távozás napján a szoba kulcsot 10.30-ig kérjük leadni.

Ajánld ismerőseidnek!