Balatoni Szállásportál

Foglalás itt: Forintosház

captcha

Üdvözöljük a nyugalom és kikapcsolódás szigetén!

A zalai lankák lágy ölén, egy kis domboldalon, erdősávval körülvéve, áll két ház. Ablakaik, hullámzó dombok által ölelt, különleges szépségű udvarra néznek.

Távol a mindennapi élet zajától és feszültségeitől, ez a vadak, madarak és a csend birodalma.
A ház mellet, növényekkel elkülönítve, a fák árnyékában fenyőillatú “Svéd faház” húzódik. Benne testet-lelket tisztító szauna, merülő medence, háló és társalgótér. Az idelátogatók válaszhatnak a faházban, vagy a főépületben való megszállás között, hangulatuk és igényük szerint.

Úszásra a nagymedencében, a kicsinyeknek a lubickolóban van lehetőség, növények és egzotikus virágok pompájával körülvéve. A kerti kemencében, vagy a grillen sütögetni, este tábortűz mellett üldögélni, vagy a csillagok fényénél úszni, sétálni, semmit -tenni, akár kertészkedni is lehet. Teljes nyugalmat és feltöltődást kínál ez a hely az ide látogatóknak.

Az évszakok különféle varázsa egész évben más-más hangulattal tölti be az ittlét örömét. Télen a cserépkályhában pattogó tűz mellől elmerengeni a havas dombokon, a csendes hóhullást figyelni – belső tisztulást és nyugalmat hoz az ittlévőknek. Kora tavasszal séta közben szarvas csapatra, vagy hóvirág mezőre bukkanni, márciusban – áprilisban a ringó nárcisztengerrből csokrot gyűjteni, igazi találkozást nyújt a természettel.

A pünkösdi látogató a parkot és kertet mennyei állapotban találja: a többszáz írisz, a rózsák, a lila akác , az orgonák és a virágzó akácerdő bódító illata felemelő és egyben kábító. Júniustól a rózsák számtalan ritka fajtája, Ősszel pedig a lángoló színek kápráztatják az idelátogatókat varázslatos finálét nyújtván az évszakoknak.

Az étvágygerjesztő házi ételek, a biokert terméseit felhasználva, korlátozott számú vendégeink számára, szinte személyre szólóan készülnek számtalan nemzetközi ízeket magukba foglalva. A majdnem botanikus kertnek beíllő birtok alkalomhoz íllő heszszínt és maradandó emlékeket bíztosít azok számára akik a Forintosházat választják házasságkötésük helyszínéül.

Két három családnál több vendég egy időben nincs, így az itt eltöltött napok emléke személyes marad.

Kivételek azok az időpontok, amikor kizárólagosan csak zenetábort, életmód tábort, esküvőket vagy a jógatábor résztvevőit fogadjuk. Ezek az alkalmak a pihenésnek egy újabb dimenzióját tudják nyújtani, a mindennapi munka és a családi stressz nyomása alól, megnyugodni és feltöltődni vágyók számára. Napfürdőzéssel, böjttel, jógával, masszázzsal, szaunával segítjük a jól megérdemelt, csakis önmagunkra fordított idő regenerációt segítő eltöltését.

Vadászoknak kiváló vadkínálat a környékbeli erdőkben, szeretettel várjuk a vadászni vágyókat . Aki gyógyfürdőre vágyik, autóval 15 percre található a Kehidai Gyógy és Wellness Fürdő.

Ajánld ismerőseidnek!