Balatoni Szállásportál

  • Incze Ház - Balatonakali

    Cím: 8243 Balatonakali, Vasút sor 5GPS: 46.8822215 - 17.756057000000055
    E-mail: incze.sandor@freemail.huTelefon: +36-70/278-5031

Foglalás itt: Incze Ház

captcha

Akali, a valaha volt halászfalu, nem csak nevében alakult át Balatonakalivá, hanem mindennapi életében és fejlődésében meghatározó szerepe van Balatonnak.Balatonakali és a környező táj jellemzője, hogy minden kor embere kedvelte, és ma is valami felüdítő atmoszférát, a létfontosságú elemek kedvező együttesét tapasztaljuk meg.

A kedves Látogató is érezte már?

Ha Veszprémtől vagy Akarattyától közeledve a Balaton közelségébe érünk, mosolyogni kezdünk.

A Nap-fény-tűz, víz, levegő és föld, illetve kő koncentrált, elementáris jelenlétét érezzük e térségben. Nagyszerű érzés vesz rajtunk erőt, ha meglátjuk az elterülő óriási vízfelületet. A Balatont pedig öleli a hegy, mely szőlőt nevel, ami az évszázados pincékben gyógyerejű borrá érlelődik.

A falu keleti és nyugati oldalán kialakult két nyaralótelep lakói inkább a nyári időszakban válnak a falu lakóivá, bár vannak, akik e településrészeken is állandó lakókká váltak. Csakúgy, mint a szőlőhegyekben meghonosodott, letelepült nyaralók, akiknek – talán – első alkalommal a szőlőművelés és kertészkedés szándékával vált kedvessé e táj, aztán egyre több időt töltenek falunkban.

3 szobás nyaralóház 6 fő részére.

A házban lakik más / nem lakik más: Igen
Zárt parkolási lehetőség: Igen
Kert: Igen
Grillezési lehetőség: Igen
Strandtól való távolság: 200m
Bolttól való távolság: 200m
Étteremtől való távolság: 300m
Háziállatot fogad: Nem

Ajánld ismerőseidnek!