Balatoni Szállásportál

 • 1

  Kirschner Vendégház - Balatonföldvár

  Cím: Balatonföldvár, Szigligeti utca 29, 8623 MagyarországGPS: 46.854404 - 17.89222689999997
  E-mail: kirschnerildiko@freemail.huTelefon: 06-20-517-9783

Foglalás itt: Kirschner Vendégház

captcha

A Balaton és környéke hazánk talán egyik legszebb vidéke. A Balaton, a Hévízi-tó, a Keszthelyi-hegység és a Balaton-felvidék kínálta élményeket változatos és gazdag programok fokozzák tovább. Koncertek, gasztronómiai fesztiválok, hagyományőrző képzőművészeti kiállítások és folklórprogramok színes tárháza, izgalmas sportrendezvények varázsolnak kicsik-nagyok arcára mosolyt, kínálnak tartalmas felüdülést és feledhetetlen pillanatokat.

Szép nyaraló, nyugodt környezetben, Ideális családok számára pihenésre, nyaralásra. Két hét foglalása esetén 15% kedvezményt adunk a szállásdíjból.

Felszereltség:
A szálláshely felszereltségi állapotát az alább ismertetjük részletesen:
Típus: MagánszállásEllátás típusa: Ellátás nélkülFekvés: Nyugodt környezetbenEgyéb jellegzetességek: Családbarát, családok fogadására kialakítottSzálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások:

 • Kert
 • Etetőszék
 • Gyermekágy
 • Parkolás zárt udvarban

Szórakozás, szabadidő és sportajánlatok: Grillezési lehetőség

Egyéb szolgáltatások:

 • Mosási lehetőség,
 • Konyha,
 • Konyhafelszerelés, ágynemű biztosított,
 • Televízió, Hűtőszekrény, Műholdas -TV

Vendégházunk 6 fő elszállásolására alkalmas!

Egyágyas szobák száma: 1 az egy ágyasként szereplő szobában az egyszemélyes ágyat kétszemélyesre cseréltük,így bővültünk

Kétágyas szobák száma: 2
Távolságok:
Távolságok tömegközlekedés gyalog
Vasútállomás 1 km - -
Központ 1 km - -
Strand 600 m - -
Kikötő 800 m -

Balatonföldvár nevezetessége a fürdőtelep, amely városképi jelentőségű: a XIX. század végén alakult ki, stranddal, villákkal, vendéglőkkel, sétányain a tájjal harmonizáló platánsorokkal, fenyőligetekkel. A település fekvéséből származó előnyöket már az ókor népei is kihasználták. A nevében is szereplő erődítmény a keltákhoz köthető, akik Szántód-Szalacska útvonal mentén földvárat emeltek. A Lucs-tetőtől a Balaton és környéke szinte teljes egészében megcsodálható.

Balatonföldvári Strand:

Balatonföldváron 3 km hosszan kiépített ingyenes strandok várják a nyaralókat, melyek a kisgyermekes családok számára az önfeledt nyaralást biztosítják.
A Keleti-strandon (Somogyi B. u.) büfék, sportszerkölcsönző, óriáscsúszda, játszótér, nagy füves napozófelület, melyet árnyas fák öveznek.

A parkolás a település egész területén ingyenes!

Ajánld ismerőseidnek!