Balatoni Szállásportál

  • ind

    Kis Ildikó Lak - Balatonfenyves

    Cím: 8646 Balatonfenyves, Hermann Ottó utcaGPS: 46.70450719999999 - 17.445541100000014
    E-mail: gyula1953@gmail.comTelefon: 06-30-964-8460
    06-30-395-3270

Foglalás itt: Kis Ildikó Lak

captcha

Csendes családias üdülőhely? hangzik Fenyves szlogenje, mely jellemzi, és amit a kiváló elődök hagytak számunkra örökül, így annak megőrzése nem csak lehetőség, de kötelezettség is.Itt a Balaton-partnak a dél-nyugati végein a nyugalom, a csend volt mindig is a jellemző, melyet névadónk a település keleti felét kísérő fenyves mindig is egy kicsit vadregényessé, különlegessé tett.

Balatonfenyves idilli hely a pihenők számára, gyönyörű a panoráma a vízparton, jöjjön és töltsön itt pár napot garantáltan visszavágyik és ismerőseinek is garantáltan ajánlani fogja.

Számos hírességnek, celebnek van itt nyaralója, szerintem nem véletlenül. A szabadstrandok kulturáltak, mai igényeknek megfelelnek, büfékkel, gyermek játszóterekkel ellátva.

Szobáink tisztaságával garantáltan elégedett lesz, rendezett kertünkben grillezés és bográcsozás biztosított.

Ezenkívül a konyha felszereltsége biztosítja a főzés lehetőségét. Tágas nappali alkalmas akár csoportos tévézésre vagy egyéb szórakozásra. Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját néhány felejthetetlen nap eltöltéséhez.

A szállás felszereltsége:
>>TV
>>Grill
>>Pótágyazható
>>Gyermekkedvezmény
>>WIFI
>>Bicikli tárolható
>>Főzési lehetőség
>>Konyha
>>Hűtő
>>Mikro sütő
Szilveszterkor is kiadó!

Balatonfenyves legnagyobb szabadstrandja a település központi részén működik, a vasútállomástól a partra vezető utca végén jobbra és balra is elnyúlik. A teljes hossza kb. egy kilométer, a szélessége szakaszonként változik.

A strandon ingyenesen lehet használni a játszótereket, öltözőket, WC-ket, valamint hidegvizes zuhanyzókat.

A strand területén több büfé és más üzlet található különböző szolgáltatásokkal (lángos, palacsinta, pizza, hamburger, hot-dog, egytál ételek, fagylalt, jégkrém, koktélbár stb.) Különösen az állomástól induló Vachott utca parti végén bőséges a kínálat.

Jöjjön el hozzánk,legyen a vendégünk!

Ajánld ismerőseidnek!