Balatoni Szállásportál

  • 1

    Rózsás Apartman - Balatonlelle

    Cím: 8638 Balatonlelle, Akácvirág utca 1GPS: 46.78944 - 17.700294999999983
    E-mail: trendy6969@gmail.comTelefon: 06-20-496-4438

Foglalás itt: Rózsás Apartman

captcha

Balatonlelle egy vidám, gondozott kisváros, mely számtalan látnivalót kínál az idelátogató vendégeknek. Városunk évről évre szépül, korszerű szolgáltatásokkal gazdagodik, míg gondosan őrzi és ápolja a múlt emlékeit, felelősséggel tervezi, építi a jövőt.

Legyen a vendégünk!

Szeretettel várjuk!Kisebb-nagyobb baráti társaságok és családok ideális nyaralóhelye lehet!

Az apartmanok Balatonlelle központjától 400 m-re találhatók. A Balaton-part közelében helyezkedik el és közelben van a homokos strand is. 50 m2 apartmanok várják a vendégeket.

Apartmanunkban maximum 20 főt tudunk fogadni.

Apartmanjainkban 2 szoba, zuhanyzó WC-vel, amerikai konyha / teljes felszereltséggel/ és társalgó/ TV, UPC, WIFI/ található.

Az udvarban grillezési és parkolási lehetőség is van.

A közelben van Balatonlelle legjobb étterme, mely mennyiségre és minőségre is kiváló ( Vitorlás étterem )!

300 méterre élelmiszer bolt /SPÁR/. A szállástól sétával elérhető távolságban található  a Napfénystrand, amely a Balaton 2. legnagyobb homokos strandja. Előszeretettel járnak ide kisgyerekes családok! Minden pihenni és üdülni vágyót szeretettel várunk!

Megközelítés:

A Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 km távolságra fekszik. Vasúton a Székesfehérvár–Gyékényes vonalon, személygépkocsival és busszal az M7-es autópályán, illetve a 7-es főút és a 67-es főúton érhető el.

Jöjjön el hozzánk,üdüljön nálunk!

Ajánld ismerőseidnek!